Детальна інформація про об’єкт

Адреса 1-й Андріївський, 9
Дата виявлення 06.08.2023
Дата усунення 14.08.2023
Опис Старости́нський о́круг — це частина території громади в Україні, на якій розташовані один або декілька населених пунктів (сіл, селищ, міст), крім адміністративного центру територіальної громади, визначеною сільською, селищною, міською радою з метою забезпечення представництва інтересів жителів такого населеного пункту (населених пунктів) старостою.
Опис місцеположення Староста затверджується радою громади на строк її повноважень за пропозицією відповідного сільського, селищного, міського голови громади, що вноситься за результатами громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю), проведеного у межах відповідного старостинського округу.
Площа, м2 65.36
Периметр, м 33.00
Балансоутримувач Абдалова Марія Владиславівна 1799810147
Управитель "Будавтошлях"
Відповідальний за благоустрій "Підприємство облспоживспілки "Житомирський кооперативний ринок"
Примітка Кандидатура старости відповідного старостинського округу, не підтримана сільською, селищною, міською радою, не може бути повторно внесена для затвердження в цьому старостинському окрузі протягом поточного скликання відповідної сільської, селищної, міської ради. Староста працює на постійній основі в апараті відповідної ради та її виконавчого комітету, а в разі обрання членом цього виконавчого комітету — у виконавчому комітеті ради.